Links

logo xc
XC Beauty is een beautysalon in het centrum van Schiedam,
gelegen op Dam 50A.
U kunt hier onder andere terecht voor:
  • Acrylnagels
  • Gellak voor handen
  • Wimperextensions, zowel one by one als volume
  • Wimperlifting
  • Permanente/ Semi-permanente make up
  • Tandenbleken 

 

ANBOS_PMS320c

ANBOS is een brancheorganisatie met ongeveer 5.000 aangesloten schoonheidssalons. Onze leden zijn gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Studenten van een opleiding die examens laat afleggen door onafhankelijke exameninstellingen zijn welkom als studentlid.

Als brancheorganisatie verricht ANBOS alle voorkomende werkzaamheden in het belang van de leden: ondernemers in de schoonheidsverzorging.
ANBOS is representatief voor de hele schoonheidsverzorging. We worden erkend als de woordvoerder van de schoonheidsspecialisten. Zowel binnen de branche als door de overheid, nationale en internationale organisaties.

Voor veel ondernemers is het lidmaatschap bij een brancheorganisatie belangrijk. Door de wijziging in de Vestigingswet (1996 wegvallen van de opleidingseisen en 2001 wegvallen van de Algemene Ondernemers Vaardigheden) zien steeds méér ondernemers het belang van aansluiting bij een brancheorganisatie. Hiermee onderscheiden ze zichzelf als schoonheidssalon.


 

ProVoet_Logo_PMS_hoge_resolutie voetjes

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiëne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.